Groep 8-musical, de inspiratiemiddag 16 februari 2023
DansMuziekTheater

Ben je op zoek naar frisse input voor je groep 8 musical? Nieuwsgierig naar tips & trics om jouw musical naar een hoger plan te tillen? Of ga je voor het eerst met groep 8 aan de slag en ben je op zoek naar handvatten om te kunnen starten?
Doe mee met de inspiratiemiddag op donderdag 16 februari 2023 van 15.00 tot 16.15 uur in dansstudio 2 op de Noordkade in Veghel.
Er worden geen kosten voor deze middag gerekend.
Felice en Elke hebben eerder -als pilot- de leerkracht van bs Dommelrode begeleid en dat was een groot succes.

Ben je enthousiast over de inspiratiemiddag en wil je meer begeleiding? Dan kun je kiezen voor een heuse ‘coaching-on-the-job’ door Felice en Elke van de opleiding Vakspecialist Drama. Ze komen kijken in je repetitie, draaien een repetitie voor je, geven je tools om met leerlingen te werken aan levendig spel en sparren met je over hoe je de hele klas er op een positieve manier bij betrekt. Ze werken op maat en stemmen hun aanbod af op jouw ervaring; of je nu een beginner bent of een oude rot in het vak.
Ook is er oog voor de leerlingen; een musical op de planken zetten betekent lef hebben, jezelf durven laten zien en samenwerken. Felice en Elke helpen je dit persoonsvormende proces gestroomlijnd te laten verlopen. Tijdens de inspiratiemiddag kun je proeven van deze ‘coaching-on-the-job’ en ga je gegarandeerd met nieuwe ideeën naar huis. 

Meer lezen over de Vakspecialisten Drama? Neem een kijkje op de site: www.vakspecialistdrama.nl/beetjehulpgroep8musical

Aanmelden graag vóór vrijdag 3 februari.
De inspiratiemiddag gaat door bij minimaal 6 inschrijvingen (bij onvoldoende aanmeldingen zullen wij de bijeenkomst annuleren).


Ontwikkeld voor Groep 8
Rol leerlingen Actief, Receptief, Reflectief
Maximaal aantal deelnemers 30
Kosten U dient ingelogd te zijn om de kosten in te zien.
Locatie CHV Noordkade, Verlengde Noorkade 10-12, 5462 EH Veghel (dansstudio 2)
Tijdsinvestering 75 minuten
Het is niet de bedoeling dat (rij-)ouders / verzorgers de activiteit bijwonen.
Aanbieder Cultuurkade