Workshop dans (onderbouw) door Papgat
Dans

Dansworkshops voor kinderen van de onderbouw (groep 1-2-3-4).

Carnaval en dansen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden! Dat geldt voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen. Lijkt het je leuk om met je groep een leuke dans aangeleerd te krijgen? Schrijf je dan in voor deze workshop, die wordt gegeven door  één van de dansjuffen van Sunrise. Na 3 kwartier hard werken, dansen jouw kinderen de sterren van de hemel!

In ca. 45 minuten wordt er door een dansdocent een leuke dans aangeleerd. Met muziek natuurlijk! Voor de workshops is er een gymzaal of ruimte met een leeg vloeroppervlakte nodig waar alle kinderen vrij kunnen bewegen. En de mogelijkheid om muziek af te spelen. Er is geen voorbereiding nodig in de klas of begeleidende ouders. De juf of meester van de klas doet natuurlijk gezellig mee!

Voor de planning is het prettig als je zoveel mogelijk groepen van dezelfde school op dezelfde ochtend plant. Dan kunnen er 4 in plaats van 3 groepen op een  ochtend een workshop volgen. Het beschikbaarheidsoverzicht laat dit niet toe. Neem hiervoor contact op met: Monique Fliervoet, moniquefliervoet1972@gmail.com. 


Ontwikkeld voor Groep 1, Groep 2, Groep 3, Groep 4
Rol leerlingen Actief
Maximaal aantal deelnemers 35
Kosten U dient ingelogd te zijn om de kosten in te zien.
Locatie Op school
Tijdsinvestering 30 min.
Benodigde materialen geen
Benodigde ruimte Gymzaal of andere ruimte met een vrije vloeroppervlakte
Benodigde ondersteuning leerkrachten/ouders/verzorgers Leerkracht blijft aanwezig tijdens de workshop
Het is niet de bedoeling dat (rij-)ouders / verzorgers de activiteit bijwonen.