Knutselen in de klas voor Papgat
Beeldend

Het hele jaar wordt er geknutseld in de klas in het kader van een bepaald thema. Maar wat is er nu leuker dan knutsel in het thema van carnval?! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van maskers, wat kun je maken van een lege fles of een melkpak? Of maak een gekke vlaggenlijn in de kleuren van Papgat (rood-geel-groen). En met kranten en behangplak maak je de leukste dingen van papier-maché. Op de foto's bij dit bericht zie je wat leuke ideeën.

Wil je de kunstwerken aan heel Papgat laten zien? Dat kan. Neem dan contact op met Stichting Papgat (scholenprojectpapgat@gmail.com). Wij kunnen er voor zorgen dat je werkstukken in een van de etalages van Papgat komen te staan. Met natuurlijk de naam van de kunstenaar en de school erbij.

Maar je kunt ze ook voor het raam van je klas zetten. Versier met alle kinderen de hele scholen op een carnavaleske manier! De commissie Kleurrijk Papgat looft een prijs uit voor de mooist, leukst of gekst versierde school. Doe dus allemaal mee! Er is geen maximaal aantal deelnemers.

Ontwikkeld voor Groep 1, Groep 2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8
Rol leerlingen Actief
Maximaal aantal deelnemers 0
Kosten U dient ingelogd te zijn om de kosten in te zien.
Locatie Op school
Tijdsinvestering Zo lang als je wilt.
Benodigde materialen Wat je maar op school of thuis hebt om mee te knutselen.
Benodigde ruimte In je eigen klas of knutselruimte
Het is niet de bedoeling dat (rij-)ouders / verzorgers de activiteit bijwonen.