Warnet Kunstructeur - voorstelling (2)
TheaterFoto film videoTechniek

Het is geen theater, geen film, geen installatie, geen performance..

In Warnet (synoniem voor labyrint) bevind je je in het oog van een kolkende, associatieve beeldenstorm waarin de wonderlijke wirwar en de schoonheid van het alledaagse leven wordt gevierd. Verdwaal in een mensenleven en stap in de wilde wondere wereld van Schippers&VanGucht.

Op een tribune middenin een witte kubus word je opgeslokt door een videowereld van 360 graden. Op vier grote schermen - en tegelijkertijd live - zien we 1 acteur, die als veertig verschillende personages uiteenlopende fragmenten van een leven bespeelt. Zo is een oude vrouw op zoek naar haar hondje, zijn mensen met punthoedjes onderweg naar het feestje van een honderdjarige en strijkt een man zijn das op strijkmuziek. Warnet vertelt over wat we op onze dagelijkse weg tegenkomen; hoe onze kleine wereld opeens heel erg groot kan worden. Elke toeschouwer ziet andere details en maakt in zijn hoofd een unieke voorstelling. Toch is Warnet een legpuzzel die je alleen samen kunt leggen. 

Speelperiode Veghel: 21 september t/m 1 oktober 2021  (om 09.00u en 11.30u).
Speelperiode Sint Oedenrode: 1 - 4 - 6 oktober 2021  (om 9.00 en 11.30 u)
​​​​​​​Locatie: Dorpshuis Zijtaart. (Pastoor Clercxstraat 50, 5465 RJ Veghel)
Let op; er kunnen maximaal 70 kinderen deelnemen op de piramidevormige tribune. Het kan zijn dat we de planning om deze reden handmatig nog iets moeten corrigeren n.a.v. je reservering. Het verzoek om zo compact mogelijk te kiezen. 

Het educatieproject Kunstructeur biedt een sterke combinatie van Kunst en Techniek in de uitvoering. Elk jaar heeft dit educatieproject een uitdagend en actueel thema met verschillende invalshoeken. Dit vraagt om een creatieve benadering van docenten en leerlingen vanuit onderzoekend en ontwerpend leren.  Dit jaar wordt gekozen voor een voorstelling als Multimedia-kunstconfrontatie. De leerlingen gaan na afloop in de klas aan de slag met multimedia. We zijn nog aan het onderzoeken hoe we de  resultaten kunnen presenteren. 


Ontwikkeld voor Groep 5, Groep 6
Rol leerlingen Receptief
Maximaal aantal deelnemers 70
Kosten U dient ingelogd te zijn om de kosten in te zien.
Locatie Dorpshuis Zijtaart (gymzaal) Pastoor Clercxstraat 50, 5465 RJ Veghel
Tijdsinvestering 60 minuten
Het is niet de bedoeling dat (rij-)ouders / verzorgers de activiteit bijwonen.
Aanbieder Cultuurkade