Met de klas naar de Kunstbiënnale?

Wil jij met je klas een bezoek brengen aan de Kunstbiënnale Veghel? Schrijf je dan nu snel in, want er is maar voor 8 groepen plaats!


Van Loon Galleries organiseert van 30 november t/m 16 december 2018 een grote Kunstbiënnale in de Koekbouw van CHV Noordkade. Net als twee jaar geleden biedt Van Loon Galleries weer de mogelijkheid voor schoolklassen om de kunstbiënnale te bezoeken. Maar er kunnen slechts 8 groepen gebruik maken van dit fantastische aanbod. Heb je interesse schrijf je dan snel hier in.

Biënnale Veghel is een belevingsexpositie waar 40 bekende nationale en internationale kunstenaars hun werk exposeren aan een groot publiek. Denk aan schilderijen, fotokunst, beelden in brons, steen, metaalgaas, keramiek en glaskunstwerken. Er zijn drie ochtenden (11,12 en 13 december) opengesteld voor gratis rondleidingen aan schoolgroepen.  

Rondleidingen groep 3 t/m 8  
Samen kijken en ontdekken is het doel van deze rondleidingen. Tijdens de rondleidingen voor basisschoolgroepen worden door de rondleiders (een oud theaterdirecteur en kunstenaars) op een speelse en integere manier de uiterst diverse kunstuitingen getoond aan de deelnemers. De kinderen en hun begeleiders worden uitgedaagd om mee de kunst in te duiken, wat bijzondere ervaringen teweeg brengt. Voor groot en klein is het een verrassende ontmoeting met heel veel verschillende kunstvormen.  

Bekijk de details