Goed nieuws voor Vmbo, Vso & praktijkonderwijs

Goed nieuws vanuit het fonds voor Cultuurparticipatie, de regeling versterking cultuureducatie voor vmbo, vso & praktijkonderwijs en de de regeling Mediakunst- & Erfgoededucatie weer open


Wil je cultuureducatie bij jou op school verder ontwikkelen? Je hebt bijvoorbeeld het idee dat er nog niet echt sprake is van een doorgaande leerlijn in de huidige lessen of dat een discipline nu niet aan bod komt die echt gemist wordt door de leerlingen. Dan kun je subsidie aanvragen!

De regeling Versterking cultuureducatie in het vmbo, vso en praktijkonderwijs van het fonds voor Cultuurparticipatie is namelijk weer open.
Scholen kunnen vanaf nu een aanvraag doen om hun cultuureducatie een stap verder te helpen. Om te helpen bij de aanvragen kunnen scholen bij het fonds terecht tijdens de spreekuren en liet het fonds een vrolijk en praktisch filmpje maken, samen met een handig stappenplan.

Ga snel naar www.cultuurparticipatie.nl/aandeslag en kijk wat er mogelijk is.

Mediakunst- & Erfgoededucatie
​​​​​​​Ook de subsidieregeling Mediakunst- en Erfgoededucatie is opnieuw open. Met deze subsidieregeling ondersteun het fonds voor Cultuurparticipatie projecten die dichtbij de beleveniswereld van kinderen staan en aansluiten bij de actuele thema’s in het primair onderwijs. Dit jaar bedraagt de subsidie minimaal € 10.000 en maximaal € 80.000 per project. Een mooie kans om samen te werken met andere organisaties en scholen. Alle informatie staat op de website.