AMORE voor scholen

Tot 27 maart kunnen scholen zich inschrijven voor deelname aan het hartenproject van Fabriek Magnifique. M.b.v. een uitgebreide lesbrief kun je zelf met je klas aan de slag.


Dit jaar staat festival Fabriek Magnifique in het teken van AMORE.
Dat staat voor Ambitieus - Motivatie - Onderscheidend - Relevant - Echtheid.

Natuurlijk uit AMORE zich in de liefde, liefde laat zich vaak uiten in harten. Getekend, gevormd met de handen, op allerlei manieren.  
U zorgt zelf voor materiaal in verschillende soorten (duurzaam) waarvan harten gevormd gaan worden, de voorbeelden worden verzorgd door FM. De kinderen mogen de harten zelf verfraaien en decoreren, verven, beplakken, plat, maar ook 3D. Zowel boven- als onderbouw krijgen de gelegenheid om met de harten te werken.

Omdat we merken dat niet alle scholen tijd hebben zich bezig te houden met Fabriek Magnifique mag u zich dit jaar als school inschrijven via het boekingssysteem van Cultuurkade (tot uiterlijk 27 maart).
De uitgebreide lesbrief waarmee u aan de slag kan en drie voorbeeldharten ontvangt u van FM. Het materiaal om harten van te maken en het decoratie materiaal verzorgt u zelf. De harten hebben het formaat wat voor ons wenselijk is.

Na het ontvangen van de lesbrief (na de meivakantie) gaat u zelf aan de slag op een nader te bepalen moment. Wanneer de harten af zijn in de klas gaan ze mee naar huis.  
Het is de bedoeling dat leerlingen zelf met de harten naar het Kinderplein van Fabriek Magnifique komen ,op 10, 11 of 12 juli. Onder begeleiding van de vrijwilligers worden de harten door de kinderen opgehangen in het Julianapark.

https://www.fabriekmagnifique.nl/amore-voor-scholen/