Ken jij deze filterknop al?

Activiteiten organiseren voor de Kinderboekenweek is dit jaar een makkie met behulp van de nieuwe filterknop op de aanbod pagina van Cultuurkade.


En Toen?  is het thema van de Kinderboekenweek® 2020. We gaan terug in de tijd en met behulp van deze nieuwe filterknop op onze website, bieden we je de helpende hand.

Scholen besteden vaak veel aandacht aan de Kinderboekenweek en niet alleen met boeken, maar ze organiseren vaak ook allerlei andere culturele activiteiten rondom het thema. Dit jaar willen we jullie de helpende hand bieden en hebben we een speciale filterknop aan laten maken op onze website. Daarmee kun je heel gemakkelijk het bestaande aanbod op onze website zoeken en krijg je met één klik al het bij het thema van de Kinderboekenweek passende aanbod op je scherm!

En toen? is het thema van de Kinderboekenweek 2020. Boeken brengen geschiedenis tot leven, waardoor de wereld van vroeger tastbaar wordt. Lees spannende verhalen over ridders, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de Oudheid.

Onze collega's van CultuurBox en Plaza Cultura verzamelden nog een aanvullende ideeënlijst met kinderboekenweektips.
En ook Erfgoed Brabant verzamelde vanuit hun expertise een lijst met tips.