Even voorstellen

Hallo allemaal, ik ben Rosanne Langendijk en ik vervang Dorian Verkuijlen tijdens haar zwangerschapsverlof van 18 januari tot medio mei '21.


Tijdens haar afwezigheid ben ik contactpersoon voor alles wat de praktische organisatie van de kunstmenu-voorstellingen betreft, van het huidige en van het nieuwe schooljaar.

Ik houd van puzzelen en dat mag ik bij dit werk veel gaan doen. In het verleden heb ik gewerkt als cultuurmakelaar bij een bureau voor cultuureducatie dat intermediair was tussen het onderwijs en het culturele veld.  

In een voor mij veelbewogen periode daarna heb ik mijn liefde voor muziek en creatief schrijven herontdekt. Sindsdien loopt dat als een rode draad door mijn leven heen. Ik speel piano, ik schrijf, en sinds een aantal jaren speel ik ook toneel, zing ik in een koortje en doe ik aan muziektheater. Ik ben heel dankbaar dat ik al vroeg in mijn leven in aanraking ben gekomen met expressie via kunst en cultuur. Omdat ik de grote waarde van kunst en cultuur zelf zo sterk heb ervaren en nog steeds ervaar, wil ik graag iets bijdragen aan projecten en organisaties die kinderen de kans geven daar ook mee in aanraking te komen. De afgelopen jaren heb ik onder andere gewerkt als projectmedewerker voor het maatjesproject KunstExpress. Daarnaast ben ik actief als vrijwilliger in het theater van De Lindenberg van mijn thuisstad Nijmegen en als voorlezer bij de VoorleesExpress.
Jullie kunnen me bereiken via rosanne@cultuurkade.nl en telefonisch via het telefoonnummer van Dorian: 06 - 45 007 952.
Voor andere zaken dan het kunstmenu kunnen jullie contact opnemen met mijn collega’s van Cultuurkade via ons algemene e-mailadres: info@cultuurkade.nl.