conferentie CmK: ga jij mee de diepte in?

Woensdag 10 februari organiseert het Fonds voor Cultuurparticipatie de digitale afsluitende conferentie van de afgelopen periode Cultuureducatie met Kwaliteit.


We blikken samen in stijl terug en kijken met enthousiasme vooruit, onder de titel ‘De diepte in’.

Ben jij er ook bij?

Programma | De diepte in met van Engelshoven
We leggen momenteel de laatste hand aan het programma. Bijna alle sessies tijdens de conferentie zijn aangedragen door het veld. Ze zijn enorm blij met alle mooie voorstellen en kijken uit naar alle presentaties, workshops en sessies. De dag start met een dynamische live talkshow waarin Minister Ingrid van Engelshoven een aantal gasten ontvangt aan haar tafel om mee in te gesprek te gaan, onder leiding van Ruben Maes. Ze ontvangt bijvoorbeeld wethouder Marjolein Moorman, van de documentaire Klassen, over gelijke kansen. Daarna kun je kiezen uit een flink menu vol interessante sessies. Bijvoorbeeld met Suzan Lutke over de competentie van vakdocenten, met het LKCA over de lessen van CmK2, of over kunst en cultuur in het mbo.

Bekijk het volledige programma hier en stel na aanmelden alvast je eigen conferentie samen via onderstaande button.

Nog even samengevat
Conferentie Cultuureducatie met Kwaliteit: De Diepte in
Woensdag 10 februari
10.00 - 16.15 uur

Cultuureducatie met Kwaliteit is een samenwerkingsproject tussen het Ministerie van OCW, LKCA en het Fonds voor Cultuurparticipatie. We verbinden de culturele sector met het onderwijs en werken op een toegankelijke en inspirerende manier samen met onze penvoerders, die maatwerk bieden voor iedere school in het Koninkrijk.