Zo kan het ook: De Uilenbrink pakt uit!

De Uilenbrink gaat binnenkort weer verhuizen. En daar hoort wat deze school betreft natuurlijk een groot kunstproject bij met het thema: Wij pakken uit!


De groepen 1 ,2 en 3 zijn al gestart met het maken van een groot kunstwerk voor in de nieuwe school. De school heeft afspraken gemaakt met kunstenaars die de leerlingen en de leerkrachten komen inspireren en helpen om in een mooi creatief proces te komen. Alle groepen zullen in de komende weken aan de slag gaan.

Niet alleen is het super gaaf dat de leerlingen straks in het nieuwe gebouw al iets van zichzelf zullen teurg zien. Het is ook heel gaaf om te zien hoe de icc-ers Suzan en Marion hun collega's begeleiden bij het kunstproject. Met mooie teasers en flyers houden ze iedereen scherp om toch zo veel mogelijk profijt te hebben van de gastlessen door de kunstenaars. Ze hebben duidelijke informatie gemaakt over de visie van de Uilenbrink op cultuureducatie en over werken met de gedragsindicatoren. We willen dit dan ook graag met jullie delen.

We kijken reikhalzend uit naar de resultaten.


Flyer We pakken uit 2021