Van annulering naar online 1-2tje

In januari en februari waren de scholen gesloten vanwege Corona maatregelen. Helaas konden een flink aantal kinderen van de groepen (4/5/6/) daardoor niet live genieten van de toen geplande dansduetten van De Stilte, de 1-2 tjes.


Op zoek naar een oplossing voor deze gemiste voorstellingen hebben schooldirecteuren ons laten weten dat ze bij voorkeur geen voorstellingen doorschuiven naar het volgende schooljaar. Ook het gezelschap en Cultuurkade kiezen hiervoor.

Omdat wij het erg jammer vinden dat een groot aantal leerlingen deze voorstelling en workshop hebben mislopen, heeft de Stilte nu een online variant gemaakt. De groepen die het betrof hebben hier inmiddels informatie over ontvangen en kunnen nu, op een moment dat het hen zelf goed uitkomt, toch met de kinderen de voorstelling zien en de workshop uitvoeren.

Dansgezelschap de Stilte heeft gezorgd voor een duidelijke introductie, heldere voorbereidende opdrachten, een goede registratie van het dansduet met passende kijkopdrachten èn leuke dansopdrachten om daarna samen uit te voeren.

Deze online variant is nieuw voor de Stilte en ons. We zijn dan ook razend benieuwd naar wat deelnemende leerkrachten en leerlingen er van vinden en we hopen dan ook jullie feedback te mogen ontvangen. Jullie kunnen deze na het gebruiken van het online aanbod mailen naar info@cultuurkade.nl. PS. foto's en quotes van leerlingen zijn ook zeer welkom.

We wensen jullie veel plezier met dit online aanbod!
En we duimen allemaal onze handen kapot, dat de geplande 1-2tjes in mei en juni van dit voorjaar wel gewoon weer LIVE door mogen gaan.