Uitnodiging aan kunstvakdocenten

en voor cultuuraanbieders uit Noord-Brabant die voor de klas staan.


UITNODIGING CLUB CULTURIS #2

Hoe ga ik om met een leerling die niet zo betrokken lijkt?

'Je hebt hard je best gedaan om een mooie workshop te bedenken die past bij de belevingswereld van de kinderen en je begint enthousiast aan je les. Toch lijkt er een leerling met heel andere dingen bezig. Hij/zij lijkt niet gemotiveerd of geïnspireerd om mee te doen. Hoe ga jij daarmee om?'
Wil jij samen met andere kunstvakdocenten sparren over dit onderwerp? Ervaringen delen met elkaar? Met gelijkgestemden praten over waar je tegenaan loopt? Anderen inspireren met jouw verhalen? En dat alles onder begeleiding van en met een ervaren cultuurprofessional die zelf ook voor de klas staat?
Dan ben je van harte uitgenodigd voor deze online bijeenkomst die SNENS, met ondersteuning van Kunstloc Brabant, organiseert voor alle cultuuraanbieders in Noord-Brabant. Lijkt het je leuk om deel te nemen?

Aanmelden voor deze bijeenkomst van Club Culturis is kosteloos en kan op 19, 23 of 25 mei a.s. Per keer is er plek voor max. 12 deelnemers.

ALLES OP EEN RIJTJE

  • Wat? Bijeenkomst #2 van Club Culturis - van en voor cultuuraanbieders
  • Waarover? Hoe ga ik om met een leerling die niet zo betrokken lijkt?
  • Voor wie? Cultuuraanbieders uit heel Noord-Brabant die voor de klas staan
  • Wanneer?

Do 19 mei van 16.00 – 17.15 uur (inloop v.a. 15.45 uur)
Ma 23 mei van 19.30 – 20.45 uur (inloop v.a. 19.15 uur)
Wo 25 mei van 09.30 – 10.45 uur (inloop v.a. 09.15 uur)

  • Door wie? Deze bijeenkomsten worden geleid door Nancy Swaanen van SNENS. Zij is ondernemer, trainer, co-teacher en beeldende gastdocent.
  • Aanmelden doe je hier.  Wees er snel bij, want VOL=VOL!