Kunstmenu 2022-2023 staat online

Wij kijken enorm uit naar een nieuw schooljaar met mooie voorstellingen en projecten, die leerkrachten en leerlingen zullen verrassen, uitdagen en inspireren.


We hebben afgelopen maanden een prachtig kunstmenu samengesteld voor schooljaar 2022-2023 (al zeggen we het zelf), we kijken er enorm naar uit. We hebben gekozen voor inspirerende, uitdagende en mooie voorstellingen, die leerkrachten en leerlingen zullen verrassen en aanzetten tot reflectie en nadenken over jezelf in relatie met je omgeving. Want; wie naar kunst kijkt, kijkt naar zichzelf!

Zie hier de digitale kunstmenupresentatie.

Reserveren
Vanaf woensdag 8 juni, kun je de verschillende menu-onderdelen reserveren via onze website. Bij voorkeur vóór 11 juli; dan kunnen wij zoveel mogelijk bevestigen voor de zomervakantie. Benader je onze website rechtstreeks? Dan kan het helpend zijn om bij Aanbod, aan de linkerkant jouw filter te kiezen: Kunstmenu Schijndel, of -Sint Oedenrode of -Veghel.

Vragen?
Heb je vragen, opmerkingen, wil je even overleggen over de situatie op jouw school? Wij zijn er voor jullie (behalve op woensdagmiddag en vrijdagmiddag). Mail, app of bel gerust.
Ook als je ergens tegen aan loopt (bijv. een foutmelding krijgt), laat het dan meteen even weten zodat we het op kunnen lossen.
Op woensdag 8 juni is er vanaf 14.30u tot 15.00u een inloop voorafgaand aan de studiedag, mocht je vragen hebben, dan is daarvoor de gelegenheid.

PS: ook al het structurele aanbod staat vanaf nu gereed voor het nieuwe schooljaar. We zien jullie reserveringen graag tegemoet!