Groep 8-musical: de inspiratiemiddag 16-02-2023

Ben je op zoek naar frisse input voor je groep 8 musical? Nieuwsgierig naar tips & trics om jouw musical naar een hoger plan te tillen?


Ga je voor het eerst met groep 8 aan de slag en ben je op zoek naar handvatten om te kunnen starten?
​​​​​​​Meld je aan voor de inspiratiemiddag op donderdag 16 februari 2023 van 15.00 tot 16.15 uur in dansstudio 2 op de Noordkade in Veghel.Er worden geen kosten voor deze middag gerekend.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Felice en Elke hebben eerder -als pilot- de leerkracht van bs Dommelrode begeleid en dat was een groot succes.

Tijdens de inspiratiemiddag kun je proeven van deze ‘coaching-on-the-job’ en ga je gegarandeerd met nieuwe ideeën naar huis. Ze komen kijken in je repetitie, draaien een repetitie voor je, geven je tools om met leerlingen te werken aan levendig spel en sparren met je over hoe je de hele klas er op een positieve manier bij betrekt. Ze werken op maat en stemmen hun aanbod af op jouw ervaring; of je nu een beginner bent of een oude rot in het vak.
Ook is er oog voor de leerlingen; een musical op de planken zetten betekent lef hebben, jezelf durven laten zien en samenwerken. Felice en Elke helpen je dit persoonsvormende proces gestroomlijnd te laten verlopen.
Tijdens de inspiratiemiddag kun je proeven van deze ‘coaching-on-the-job’ en ga je gegarandeerd nieuwe ideeën naar huis.

Meer lezen? Neem een kijkje op de website van Vakspecialist Drama.