BRABANT MENU dag, inspiratie voor leerkrachten

Wil jij meer weten over voorstellingen voor leerlingen in het primair onderwijs en zelf aan den lijve ondervinden wat kunst met je doet? Laat je dan inspireren tijdens een van de Brabant menu dagen.


Brabant menu is een combinatie van verschillende Brabantse theatergezelschappen die scholen op een gemakkelijke manier kennis laten maken met een breed voorstellingenaanbod.

Op 16 januari 2024 (Best) en 29 januari 2024 (Breda) is er van 16.15 tot 20.00 uur een inspiratiedag van BRABANT MENU voor ICC'ers én leerkrachten. Je ziet op deze dag verschillende voorstellingen en je kunt meedoen aan een workshop waarin je het effect van de kunsten aan den lijve ondervindt.
In Best laat dansgezelschap de Stilte de nieuwe voorstelling Blikvanger zien, professor in de Stoffologie van Theater Artemis geeft een lezing over zijn nieuwe project in de school, en in De Volle Vuilkar van Schippers&VanGucht zie je de ziel van afgedankt materiaal tot leven komen.
In Breda schuif je aan voor een voorleeservaring van House of Nouws, ga je met Philzuid mee naar een Eiland waar je je welkom voelt en komt ook de professor in de Stoffologie (Theater Artemis) zijn lezing geven.
​​​​​​​Dus wil je inspiratie opdoen of houd je gewoon van theater en zie je graag veel verschillende dingen?

Voor meer informatie en aanmelding, kies voor Best of Breda. Deelname is gratis.