Kunstmenu 2024 - 2025

En weer hebben we stappen gezet richting een vernieuwd kunstmenu. We hebben gekozen voor inspirerende, uitdagende en mooie programma's, die aanzetten tot reflectie en nadenken over jezelf in relatie met je omgeving. Want; wie naar kunst kijkt, kijkt naar zichzelf!

​​​​​​​Dit jaar zijn er weer meer keuzes mogelijk. Hoe maak je een goede keuze? Waarbij kan kunst en cultuur helpend zijn? Ter ondersteuning hebben we deze keuzetool gemaakt.

Belangrijk!

Voordat je de onderdelen van het menu gaat boeken, moet je eerst de juiste groepen aanmaken op onze website. Hoe dit werkt lees je o.a. in deze beknopte handleiding over het boekingssysteem.

Wil je alleen weten hoe je nieuwe groepen aanmaakt? Kijk dan het filmpje hiernaast.
Let op: De leerkrachten die bij de groep staan krijgen uiteindelijk ook de mailtjes over het project. Dit kan naderhand alleen nog door de icc-er handmatig worden aangepast in elke afzonderlijke (reeds gedane) boeking.

Als dit is gedaan ben je klaar om de voorstellingen te gaan boeken. Je komt bij de onderdelen van het kunstmenu als je bij 'Aanbod' aan de linkerkant de juiste pakketfilter gebruikt (volledig menu of voorstellingen menu).

Innovatie-traject kunstmenu

Ruim een jaar geleden zijn we stappen gaan zetten richting een vernieuwd kunstmenu.
In dit document kun je lezen welke stappen er tot nu toe gezet zijn. Van wie kregen we input, welke opdracht kregen we van directeuren enz. De inhoud; Cultuureducatie als startpunt met een mix van persoonsvorming en/of burgerschap, ik-de-ander-de wereld als onderlegger. Bekijk hoe dat er (in concept) uit ziet.

In september-oktober 2024 willen we met directeuren en icc-ers in gesprek om te kijken of we alle scholen blij kunnen maken met het volledige kunstmenu. Dan gaan we in november aan de slag met het programmeren volgens het vernieuwde concept.