Wat doet Cultuurkade:

Bij Cultuurkade creëren we een mix van culturele activiteiten die een aantoonbare bijdrage levert aan de persoonsvorming van leerlingen in Meierijstad. Dit doen we met al onze partners in een gelijkwaardige samenwerking.

Voor wie?
Cultuurkade richt zich op het basis- en voortgezet onderwijs en het culturele veld binnen de gemeente Meierijstad.

Contact

Cultuurkade
Verlengde Noordkade 10-12
5462 EH Veghel
info@cultuurkade.nl (algemeen)

Marlou Vrijsen (Schijndel)
marlou@cultuurkade.nl
06-43901344

Marlou is onze doorvrager, duikt de diepte in om alles zorgvuldig boven water te krijgen. Ook is ze Hoofd Kleurtjes, want: kleurrijk en creatief.
Susanne Dumoulin (Veghel)
susanne@cultuurkade.nl
06-45007952

Susanne springt graag van de kade af op zoek naar nieuwe ideeën. Ze is onze knopendoorhakker bij het maken van beslissingen en Hoofd PR. Dit alles voorzien van een portie droge humor.
Dorian Verkuijlen (Veghel)
dorian@cultuurkade.nl
06-45007952

Dorian is onze zachte kracht. Ze loodst projecten over zeeën door weer en wind en vaart altijd veilig en op tijd de haven in. Ons Hoofd Planning waar wij op kunnen vertrouwen.
Fieke Barten (Sint-Oedenrode)
fieke@cultuurkade.nl
06-12722802

Fieke is onze kunstenaar en heeft oog voor detail en schoonheid. Ze is ons Hoofd Attenties: zorgzaam en aandachtig. Niet alleen voor het werkveld, maar ook voor haar collega’s.

Regiegroep Cultuurkade

De regiegroep denkt mee over de koers van Cultuurkade. In dit gezelschap van adviseurs hebben sinds januari 2018 tien mensen zitting. Zij werken bij de gemeente en onderwijsinstellingen. De regiegroep komt twee tot driemaal per jaar bij elkaar.

Op de groepsfoto hierboven staan van links naar rechts:

Toos Michon (Elde college), Marlou Vrijsen (Cultuurkade Schijndel), Marcel vd Hoven (Skopos), Corrie Priems (FHKE Pabo Veghel), Paul Meessen (SKOSO), Menno Roozendaal (voorzitter) (Gemeente Meierijstad), Barbara Brouwer (Phoenix Cultuur), Susanne Dumoulin (Cultuurkade Veghel), Berry Tomas (Skipov), Dorian Verkuijlen (Cultuurkade Veghel), Gio van Creij (Bibliotheek NOBB), Fieke Barten (Cultuurkade Sint-Oedenrode), Arno van Alebeek, (Gemeente Meierijstad).
Op de foto ontbreken: Sandra Beuving (Stichting OOG), Barbara Sol (Zwijsen College), Clemens Geenen (Fioretti College), Erik Tausch (Gemeente Meierijstad).

De regiegroep bestond voorheen uit deze grote groep vertegenwoordigers. Met het samengaan van de drie marktplaatsen, zijn ook de regiegroepen samengevoegd. In 2017 kwam de regiegroep vier keer in deze grote samenstelling bij elkaar om de samenvoeging van van de drie marktplaatsen te begeleiden.  In januari 2018 was de regiegroep voor het laatst in deze grote setting bijeen, de regiegroep gaat in een afgeslankte vorm verder.

Waar cultuur en onderwijs samen stromen

Jaarverslag 2017

Om een goed beeld te krijgen van onze werkzaamheden, verwijzen we je graag naar ons jaarverslag 2017. Klik op de link om het te bekijken.

Factsheet

Heb je geen zin of tijd om het jaarverslag te lezen, hier zie je in een oogopslag wat wij doen.