Kick-off Kunstructeur

Op woensdag 21 september kwamen de leerkrachten van groep 3-4 uit Veghel samen voor de kick-off van Kunstructeur. De leerkrachten werden meegenomen in de wereld van Professor Isaac D.


Deze professor bedenkt en maakt allerlei voeding-dingen, maar heeft het veel te druk! Hij heeft echt hulp nodig, van alle leerlingen uit Veghel!

We begonnen met het aanzetten van de zintuigen door met verschillende kunstwerken aan de slag te gaan ? Welk zintuig zou jij willen inzetten bij dit kunstwerk? Wil je er naar kijken? Of wil je proeven of ruiken? Dat is natuurlijk wel een beetje gek, een kunstwerk proeven; maar sommige werken vragen daar gewoon om!
Daarna gingen de leerkrachten ook creatief aan de slag; ze mochten zelf een voeding-ding bedenken. In groepjes van 3 werd er gebrainstormd en ontstonden de mooiste creaties op papier. Één groepje bedacht een bestekset waarbij de zintuigen centraal stonden; Een lepel met daarop een geurverstuiver, waardoor je nog meer smaken kan proeven. De leerkrachten hebben het project in het klein mogen ervaren en voelden het enthousiasme en de creativiteit stromen. Zo starten ze goed voorbereid aan het project en kunnen ze de  leerlingen nog beter kunnen begeleiden.
​​​​​​​
Wij zijn klaar voor de uitvinders van de toekomst!