Website en boekingssysteem

In de loop der jaren is het aanbod van kunst- en cultuurprojecten enorm gegroeid. Van oudsher ontlasten we nog steeds de scholen met onze diensten. Scholen krijgen ontzettend veel informatie toegestuurd uit alle hoeken van de culturele sector. Wij fungeren graag als filter, voor inhoud en kwaliteit. Op onze website vind je een verzameling van aanbod van projecten en mensen die wij kennen en waar wij ervaring mee hebben.

Boekingssysteem
De website neemt ook een boel werk uit handen; de website omvat ook een boekingssysteem waarop zoveel mogelijk projecten rechtstreeks gereserveerd kunnen worden. Je kiest zelf de datum en tijd en maakt een reservering. Na goedkeuring volgt een bevestiging en komt alles in één overzicht (Mijn planning) te staan.

Het vraagt elk schooljaar wat administratieve voorbereiding zoals het aanmaken van groepen en bijbehorende leerkrachten. Maar daarna levert het tijd op. En overzicht! Automatisch worden er mailtjes aan de betreffende leerkrachten gestuurd. Over het (digitale) lesmateriaal, over de activiteit, logistieke informatie en ook een herinnering om een evaluatie in te vullen. Het werkt heel intuïtief, maar heb je vragen? Meld je dan gerust. We maken graag even tijd om met je mee te kijken en uitleg te geven. Zodat je binnen korte tijd handigheid én overzicht hebt.

Toepassing
Hoe elke ICC'er hiermee werkt is verschillend. Er zijn ICC'ers die het hele team toegang geven, zodat een leerkracht zelf reserveringen kan maken. En er zijn ICC'ers die dit zelf doen voor de collega's.
Elk jaar komen er wel weer een paar nieuwe handigheidjes bij. Mis je iets, of zou het handig zijn als "....." ?  Laat het ons weten. Soms is het een kleinigheidje om dit door de handige (en geweldige) bouwers van Weerdenburg Web Works toe te laten voegen. En soms komt het op een verlanglijstje voor tijdens een grotere update. Het systeem is en blijft speciaal (door)ontwikkeld voor gebruik door ons samen. We hopen dat ook jij hier snel profijt van ervaart.

Klik hier voor de hand-out.