Mr Poehaa

Waarom is de wereld geen circustent?
met clowns en acrobaten in alle kleuren, het geeft niet wie of wat je bent!    

Door de wereld trekt een klein circus. De enig echte Mr Poehaa, clown René, is dit Circus. Alles wat hij aanraakt verandert in circus. Een bezem wordt een vliegende viool, zeepbellen en stofdoeken en veertjes… alles vliegt!  Verbaas en verwonder je over jouw talenten. Voel de spanning, verken je mogelijkheden en verleg je grenzen. Circus/theaterschool Poehaa is aanbieder van circustheater. Wij verzorgen cursussen voor groot en klein. Poehaa maakt  gericht een aanbod voor iedereen.

Mister Poehaa (René Hildesheim) initieert en participeert in diverse projecten, als organisator, of in samenwerking met anderen. Van circusworkshop tot circusdag of een project van meerdere weken met voorstelling voor leerlingen, maar Mister Poehaa komt ook langs voor teambuilding voor de leerkrachten. 

Enkele voorbeelden: 

Voorstellingen: waarbij het publiek interactief betrokken worden , van heel klein tot hele school ,bijvoorbeeld Circus doe je zelf.
Circusdag: Bij een circusdag maken de leerlingen kennis met alle circusonderdelen, zoals jongleren, acrobatiek, diabolo, koorddansen en loopkogels. Daarna kiezen ze een favoriet onderdeel en bereiden daarmee een act voor. 
De circusdag wordt afgesloten met een voorstelling door Circus Poehaa waarin de leerlingen meedoen.
Voor iedere vijftien leerlingen is een volwassen begeleider (docent/ouder) nodig. De circusdag wordt voorafgegaan door een instructie-training waarin de medewerkers uitleg krijgen over de circustechnieken.​​​​​​​Circustheaterproject: Het circustheaterproject Circus uit de Kist kan meerdere dagen duren en de hele school kan er aan meedoen. Dit uitgebreide circusproject wordt afgesloten met een voorstelling door de hele school. 

Het project bestaat uit een aantal onderdelen:

Kijk voor meer voorbeelden en voorstellingen op de site http://www.mrpoehaa.nl. Al onze projecten zijn op maat samengesteld. Neem vrijblijvend contact met ons op om verdere mogelijkheden te bespreken ; info@mrpoehaa.nl of 06-47939679r.hildesheim1@gmail.com
www.mrpoehaa.nl
Circus Mr Poehaa (Bezoekadres)
Heilig Hartplein 34
5462 EB Veghel