AMORE voor scholen
Beeldend

Dit jaar staat fabriek Magnifique in het teken van AMORE 

Dit staat voor      Ambitieus 

                              Motivatie 

                              Onderscheidend 

                              Relevant 

                              Echtheid 

Natuurlijk uit AMORE zich in de liefde, liefde laat zich vaak uiten in harten. Getekend, gevormd met de handen, op allerlei manieren.  
Daarom bieden wij uw school een 3-tal soorten (formaten) harten aan. U gaat aan het werk met harten die wat kleiner zijn en uit eindelijk op een stok bevestigd gaan worden. 
Ook gaat u aan het werk met een tweetal harten die groter zijn en opgehangen kunnen gaan worden in de daarvoor bestemde bomen. 

De harten maken we van duurzaam materiaal, karton of hout leent zich hier goed voor. Plastic materialen zijn dit jaar uit den boze. 
U zorgt zelf voor materiaal in verschillende soorten (duurzaam) waarvan harten gevormd gaan worden, de voorbeelden worden verzorgd door FM. De kinderen mogen de harten zelf verfraaien en decoreren, verven, beplakken, plat maar ook 3 D. 
Zowel boven- als onderbouw krijgen de gelegenheid om met de harten te werken. 

Toch is er iets anders dit jaar.  

Omdat we merken dat niet alle scholen tijd hebben zich bezig te houden met Fabriek Magnifique mag u zich dit jaar als school inschrijven.  
De uitgebreide lesbrief waarmee u aan de slag kan en 3 voorbeeld harten ontvangt u van ons. Het materiaal om harten van te maken en het decoratie materiaal verzorgt u zelf. 
De harten hebben het formaat wat voor ons wenselijk is. Decoratie mogelijkheden zijn te vinden in de lesbrief en op het web. 

Na het ontvangen van de lesbrief gaat u zelf aan de slag. Wanneer de harten af zijn in de klas gaan ze mee naar huis.  
Een gedeelte van uw leerlingen komen zelf met de harten naar het Kinderplein van Fabriek Magnifique ,op 10, 11 of 12 juli, waar wij ze samen met de kinderen ophangen in het park. 
Een ander gedeelte krijgt met de klas een uitnodiging om de harten eerder aan te bieden op een nader te bepalen locatie zodat ze al eerder in het park gehangen kunnen gaan worden 

Inschrijven kan tot uiterlijk 27 maart. 
De datum die u reserveert is fictief: er is gekozen voor 6 mei omdat het lesmateriaal dan wordt toegestuurd via de website. U kunt zelf kiezen wanneer u aan het project gaat werken.

Direct na de meivakantie krijgt u via het boekinsgsysteem digitaal de harten en de lesbrief geleverd en kunt u aan de slag. 


Ontwikkeld voor Groep 1, Groep 2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8
Rol leerlingen Actief
Maximaal aantal deelnemers 2500
Kosten U dient ingelogd te zijn om de kosten in te zien.
Locatie Op school
Tijdsinvestering Naar keuze
Benodigde materialen Door school te regelen
Benodigde ruimte Op school
Aanbieder Fabriek Magnifique